2017. március 10., péntek

Te miért vagy ma hálás???Sziasztok fiúk, lányok. Tudom, hogy nagyon régen nem találkoztunk már és ezt a bejegyzésemet is pontosan az az állapot inspirált, amelyben benne dagonyázok már hetek óta. Valami nagyon erős energia vagy érzés (mindenki nevezze aminek akarja) egyszerűen nem akar elereszteni. Azt hiszem a mai nap borzalmas történései voltak az utolsó cseppek abban a bizonyos pohárban.
Viszont nem szeretnék nyafogni. Egy nagyon érdekes előadást kezdtem el hallgatni miközben szépen sorban törtek felszínre az érzések. Kavarogtak bennem az indulatok. Összemosódtak a félelmek. Miért vagyunk mi mindig emberek nap mint nap állandóan frusztráltak?
Nem szeretnék itt litániát tartani. Sem pedig megmondani, hogy hogyan éljetek vagy gondolkodjatok. Csak egy aprócska szösszenetet szeretnék megosztani. Egy kihívásra szeretnélek benneteket meginvitálni. Igen nevezzük kihívásnak. Aprócska a feladat mégsem tűnik annyira egyszerűnek, hiszen az apróságokat szinte észre sem vesszük a hatalmas napi negativitásunk közepette. A feladatunk mindösszesen annyi lesz, hogy álljunk meg egy pillanatra a nap végén és emlékezzünk. Emlékezzünk vissza azokra a dolgokra, pillanatokra, eseményekre, amelyek aznap mosolyt csaltak az arcunkra vagy melegséggel töltötte el a szívünket. Én hiszem, hogy ez működhet és már ettől is kiegyensúlyozottabbak lehetünk és mindig van remény. Nos, te miért vagy ma hálás?
0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése